Η Εταιρεία μας

Company1n

Domestic Plan

Εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας

Η Ιστορία μας

Η επιχείρησή μας είναι μια τεχνική και κατασκευαστική εταιρία η οποία δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 1989 έχοντας ως σκοπό τις εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας και βασικό αντικείμενο τις μελέτες, την εμπορία, την εγκατάσταση και την συντήρηση αυτών.

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα αυτό, σας εγγυάται οικονομοτεχνικά την καλύτερη λύση για την επιλογή σας που αφορά κλασικούς ηλιακούς θερμοσίφωνες ή συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας, τις ατομικές θερμάνσεις με επιτοίχιους λέβητες φυσικού αερίου ή αντλίες θερμότητας, τις κεντρικές θερμάνσεις με νέο καυστήρα φυσικού αερίου, επιδαπέδιους λέβητες χαλύβδινους ή μαντεμένιους καθώς επίσης τα οικιακά κλιματιστικά μηχανήματα τύπου split.

Το Όραμα μας

Φιλοδοξούμε να είμαστε ένας ουσιαστικός και υπεύθυνος σύμβουλος στην επιλογή σας. Θεωρούμε τίτλο την ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών μας κατά την διάρκεια και ολοκλήρωση του έργου που αναλαμβάνουμε, με σεβασμό και στόχο την καθιέρωσή μας ως ποιοτική εταιρία στον τομέα της δράσης μας.

Οι Συνεργάτες μας

Η συνεχής και επίμονη συνεργασία μας με τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες του χώρου μας, σας παρέχει την μέγιστη εγγύηση για τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους και την διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών.

Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία.

Μαρία Τσώνη

Company2n

Οι Υπηρεσίες της Domestic Plan

Η επιχείρησή μας είναι μια τεχνική και κατασκευαστική εταιρία η οποία δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 1989 έχοντας ως σκοπό τις εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας και βασικά αντικείμενα της είναι:

Μελέτες

Products don’t contain any animal ingredients and are totally cruelty free.

Εμπορία

Be the change — choose sustainable. We donate 3% of our profits to organizations that save our planet.

Εγκατάσταση

Our Products are 100% plastic free and travel friendly, too!

Συντήρηση

Our zero waste products are produced and packaged with the best natural ingredients.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.