Τρόποι Πληρωμής

1.Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε οποιαδήποτε παραγγελία, ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής, με απευθείας κατάθεση σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Εκμεταλλευτείτε την αμεσότητα και την ευκολία που σας προσφέρει το web banking και κάνετε την πληρωμή σας από την άνεση του γραφείου σας, χωρίς επιπλέον χρεώσεις ή έξοδα.

Eurobank:

IBAN : GR57026009100000790200787208

Εθνική:

IBAN : GR5401105250000052500172482

Πειραιώς:

IBAN : GR3501717370006737144376204

Στην αιτιολογία κατάθεσης, παρακαλείσθε να βάλετε το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας που θα βρείτε στην επιβεβαίωση της παραγγελίας που θα έχετε λάβει στο e-mail σας.

Προσοχή: Εάν επιθυμείτε μεταφορά από άλλη τράπεζα από τις συνεργαζόμενες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τότε τα έξοδα της τραπέζης βαραίνουν τον χρήστη. Σε διαφορετική περίπτωση, η αποστολή δεν θα διεκπεραιώνεται μέχρις ότου επιστραφούν τα έξοδα που έχουμε χρεωθεί από την τράπεζα.

2.Πληρωμή με μετρητά κατά την παραλαβή από το κατάστημα μας.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά, κατά την παραλαβή της από το κατάστημα μας, , Αθήνα.

3.Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική σας παραγγελία, απευθείας με την χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, και εφόσον επιλέξετε την πληρωμή με κάρτα, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης με το site μας τράπεζας. Ολοκληρώστε εκεί την πληρωμή σας βάζοντας με απόλυτη ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας. Υποστηρίζουμε κάρτες VISA, MASTERCARD , MAESTRO όλων των τραπεζών.

Για παραγγελίας που επιλέξετε την παραλαβή τους από το κατάστημα, μπορείτε φυσικά να πληρώσετε με την πιστωτική σας, κατά την παραλαβή της παραγγελίας, κάνοντας εάν θέλετε και χρήση του συστήματος των δόσεων. Σε περίπτωση που η κάρτα σας απαιτεί PIN, αρκεί η επίδειξη μόνο της κάρτας σας, ενώ σε περίπτωση που δεν απαιτεί PIN, είναι απαραίτητη η επίδειξη και της ταυτότητα σας. Είναι απαραίτητο για την παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας με πιστωτική κάρτα, να είστε ο ίδιος ο κάτοχος της κάρτας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1/1/2011 τα παραστατικά αξίας € 1.500 και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά χονδρικής (Τιμολόγιο Πώλησης) άνω των 500€ θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με κατάθεση ή αποστολή εμβάσματος, σε ένα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Με την πλειοψηφία των πιστωτικών καρτών έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας και με την χρήση δόσεων. Μπορεί να επιλέξετε η πληρωμή σας να γίνει από 3 έως 18 έντοκες δόσεις.

ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ Έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε είτε την έκδοση απλής απόδειξης λιανικής πώλησης, εάν είστε ιδιώτης, είτε την έκδοση τιμολογίου, εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή εταιρεία οποιασδήποτε νομικής μορφής. Όλες οι αποδείξεις μας δεδομένου ότι αποτελούν και αποδεικτικό για την εγγύηση του προϊόντος που αγοράζετε, είναι ονομαστικές.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού

Για την έκδοση τιμολογίου απαιτούνται τα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας, δηλαδή Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. , Λογιστική Επωνυμία και διακριτικός τίτλος, Διεύθυνση, Επάγγελμα και τηλέφωνο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.