Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, για τα είδη ….. εντός 14 ημερολογιακών ημερών  και για τα είδη …… εντός 4 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. 

Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω :

1. Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

2. Το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, τιμές, καρτελάκια, ετικέτες). Η επιστροφή δε γίνεται δεκτή εάν διαπιστωθούν συνθήκες που δείχνουν ότι το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί (πχ. οσμές).

3. Το δέμα της επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο και την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ.

Στο ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Α. Συμπληρώστε τον πίνακα «ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» και τσεκάρετε το κουτάκι «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»

Β. Συμπληρώστε τον πίνακα «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»

Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί από την εταιρία μας , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος και να προχωρήσουμε στην αποστολή του. Πριν την παραλαβή των επιστρεφόμενων ειδών η εταιρία μας δεν πραγματοποιεί κράτηση/δέσμευση νέου προϊόντος.

2.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Α. Συμπληρώστε τον πίνακα «ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» και τσεκάρετε το κουτάκι «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ».

Β. Συμπληρώστε τα στοιχεία iban, όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου στα σχετικά πεδία του εντύπου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω ALPHA BANK και τυχόν έξοδα διατραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.

Τα μεταφορικά κόστη αντικατάστασης και επιστροφής χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποστείλετε το προϊόν προς επιστροφή ή αντικατάσταση είναι η:
ΤΚ, ΑΘΗΝΑ

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.